Върховната касационна прокуратура е изпратила писма до Департамента по правосъдие на САЩ с

...
Върховната касационна прокуратура е изпратила писма до Департамента по правосъдие на САЩ с
Коментари Харесай

Спешно за Магнитски! Какво поискаха от прокуратурата

Върховната касационна прокуратура е изпратила писма до Департамента по правораздаване на Съединени американски щати с искане да ѝ бъде предоставена информацията, на която са учредени констатациите на американските власти във връзка с петима български жители, които бяха добавени в новия лист " Магнитски ". 

В него попадат имената на бившите министри Владислав Горанов, Румен Овчаров, бившият изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй " Иван Генов, председателят на " Русофили " Николай Малинов и члена на съвета на шефовете на атомната централа Александър Николов.
-->
От прокуратурата прецизират, че са се самосезирали след публикуваната на 10 февруари информация на интернет страницата на американското посолство у нас за наложените санкции на български жители.

" По преписките се прави инспекция с оглед събиране на данни за осъществени закононарушения от български жители по българския Наказателен кодекс. Ако бъдат открити данни за такива закононарушения, те биха попаднали в обсега на Конвенцията на Организация на обединените нации против корупцията ", се уточнява в съобщението на ВКП. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР